Er zit muziek in De Studio Jisp

Het bord aan de kant van de weg op het Weiver in Jisp staat er weer!

Denis Heersema geeft alweer een tijdje muzieklessen aan kinderen en volwassenen, treedt op tijdens (huiskamer)concerten en maakt professionele muziek opnames. En hij krijgt het er steeds drukker mee. Omdat muziek nu eenmaal zijn passie is zal hij er na de herfstvakantie weer meer tijd voor vrij maken.

Hoe leuk is het om in ons dorp Jisp weer een muziekdocent te hebben, die jouw kind na school op een speelse manier muzikaal op kan leiden. 

“Het is geen klassieke muziekles, met notenlessen en vingeroefeningen. Dat leren zij onbewust bij, belangrijker is dat het kind bij de les blijft en snel kleine successen boekt. De rest komt vanzelf,” vertelt Denis.

Kinderen kunnen voor een instrument kiezen of tijdens de lessen zelf ontdekken waar de talenten liggen. In de Studio Jisp kunnen zij kennis maken met de piano, gitaar, drums, zang en meer.

Dus: Er zijn weer plekken vrij voor betaalbare muzieklessen. Voor kinderen en trouwens ook voor volwassenen, beginners en gevorderden. Grijp je muzikale kans!

Geef je binnenkort een feestje? Ook dan kan De Studio Jisp zorgen voor een mooi muzikaal ambiënte van livemuziek tot top geluidsapparatuur.

Meer informatie op destudiojisp.nl

foto’s Denis Heersema.

Vergelijkbare berichten

Wij Jispers hebben niks t... Volkskrant Magazine heeft een enquête gehouden onder de lezers. Dit in het kader van het duizendste nummer. Er werd massaal gereageerd op deze enquête. Diverse vragen werden aan
Streekvervoer Wormerland ...   Syp Wynia en Jan Koene hebben op 9 juli – als afgevaardigden van de Contactcommissie – ‘ingesproken’ bij de tweemaandelijkse vergadering van de Regioraad van de Vervoerregio Amsterdam
Jisp te voet en te water In de agenda van de Jisperkerk staat driemaal ‘Jisp te voet en te water’ als activiteit vermeld! Daar word je dan toch nieuwsgierig naar. Wat is dit?
Kadeverbetering Jisperdij...   Na het sturen van een mail begin mei aan het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, telefonisch contact met omgevingsmanager Maarten Zon en het invullen van een contactformulier heb ik nog
Hulp in de buurt!   Deze week kregen wij een brief in de bus van buurjongen Devinho. Lees zijn verhaal hieronder, schattig toch?

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *